18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Mladé fazolky se slaninou

Název Množství a jednotka
zelené fazolky 400 gramů
anglická slanina 100 gramů
pepř
sůl

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 05 min.
Jarča



Postup
Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak je zcedíme, na pánvi rozškvaříme slaninu a fazolky na ni osmažíme. Dochutíme pepřem, popřípadě dosolíme. Podáváme s toustem.


 


RECEPTY

Oříško čokoládové trubičky

Postup: Na vál si dáme prosátou hladkou mouku, mletý cukr, rozkrájené máslo, mleté... zobrazit recept

RECEPTY

Kokosové pusinky

Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept

RECEPTY

Koláč s ovocem

Postup: V míse utřeme změklé máslo, cukr, vejce. Přidáme mouku s práškem do pečiva a... zobrazit recept

RECEPTY

Višňový koláč

Postup: Těsto:Cukr utřeme se třemi žloutky (jeden žloutek si odložíme stranou do... zobrazit recept

RECEPTY

Želatinové bábovičky

Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek

RESTAURACE

Černý Orel

Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...